Pariem pe Ferro!

Baterii de baie și bucătărie Ferro

Avem în magazinul nostru de tehnico-sanitare Magsan din Cluj mai multe produse de la Ferro: baterii de baie și bucătărie, chiuvete, pompe, distribuitoare… Și nu le aducem de dragul de a umple rafturile cu marfă. Ne plac prea mult clienții mulțumiți și lipsa retururilor, ca să recomandăm lucruri de slabă calitate.

Așa că ne-am propus în acest articol să vi-i prezentăm, în eventualitatea în care nu-i cunoașteți sau îi știți prea puțin.

 

Grupul FERRO

Este unul dintre cei mai mari producători de instalaţii termice şi sanitare din Europa Centrală și de Est, cu aproape 30 de ani de experiență în industrie.

Ce-mi place la oamenii ăștia este că îmbină fericit designul elegant, modernist cu cea mai nouă tehnologie. Iar dacă îi urmăriți cu o oarecare constanță, veți vedea că nu este an să nu introducă pe piață produse noi, upgradate tendințelor estetice sau în pas cu noile materiale. Asta înseamnă că nu au liniște, că cercetează constant, că țin în centrul interesului lor așteptările noastre, indiferent cât de pretențioși om fi.

Calitate excelentă Ferro

Priviți la bateriile lor de bucătărie sau baie, la chiuvetele lor de bucătărie și îmi veți da dreptate că au desenatori talentați în companie. Sunt perfecte. Chiar și piesele mai tehnice – pompe, robineți de gaze… au linii placate, atent finisate. Dar atuul lor maxim este calitatea excelentă. Țin enorm la standardele de calitate înaltă, la menținerea ridicată a parametrilor tennici, la funcționalitate și, nu în cele din urmă, la siguranța noastră.

Și nu obțin calitatea punând la final în funcțiune piesa și văzând atunci dacă e bună: “Ia dă, mă, drumul la robinet, să vedem dacă picură!” Nu merge treaba așa. Inginerii lor verifică lucrurile în mai multe etape de execuție, iar dacă au trecut toate testele până la final, atunci intră pe piață. Apoi, inginerii lor sunt verificați de inpectori și tot așa, până parcurg toți pașii obligatorii ai standardelor europene legate de Sistemul de Management al Calității.

Astfel că produsele lor primesc constant distincții și medalii de la instituțiile din industrie și de mediu, de la reviste de specialitate, de construcții sau de design interior. Dar mai ales – și asta o știm la perfecție, primesc feedback-ul pozitiv de la clienți, de la instalatori care își doresc lucruri trainice și plăcute.

Design Ferro

Spuneam mai sus cât de plăcut sunt desenate produsele lor. Parcurgeți gama de baterii de baie, de baterii de bucătărie, chiuvetele lor și ne veți da dreptate. Pur și simplu îți lasă o impresie puternică. Combinația lor creează mixuri ce pot depăși orice așteptare, de la contraste puternice până la calm.

Am putea spune că un design reușit nu înseamnă neapărat și calitate ridicată. Ba da! Tocmai, că o firmă puternică trebuie să creeze prin design, un echilibru între funcționalitate și linii placate; iar rezultatul final să fie o soluție completă care să garanteze utilizarea practică dar și armonia interioară a caselor noastre.

Peste așteptări

Când investim în casă, nu numai că proiectăm pașii pe care urmează să-i facem, dar ne proiectăm și așteptări: ideile noastre – să fie cât mai bune, achizițiile făcute – să fie durabile, să fie plăcute… Cunoscând și înțelegând aceste lucruri, alegem mereu cu grijă partenerii cu care lucrăm. Ferro a stat minuțios în analiza noastră. Trebuia să fim siguri de calitatea lor. Iar concluzia noastră este că sunt peste așteptări. Combinația între tehnologie, materiale de calitate, design modernist, premiile pe care le iau, răspunsul pozitiv al profesioniștilor (instalatori, firme de construcții) ne-au convins că putem să vă recomandăm liniștiți gama lor de produse. Și uite așa, trecem la următorul capitol.

Gama de produse Ferro
  • Obiecte sanitare pentru spații rezidențiale ce includ: baterii de chiuvetă, cadă și duș; chiuvete; accesorii.
  • Obiecte sanitare și accesorii pentru spații publice.
  • Instalații termice și sanitare: vase de expansiune; PEX-AL-PEX system; robineți de apă; racorduri pentru țevi; pompe de circulație pentru instalații de încălzire și apă caldă; automatizări pentru încălzire
  • Contoare și echipamente de măsură
  • Sisteme solare, seturi schimbător-pompă, schimbătoare în plăci și robineți circulație, automatizări pentru încălzire
  • Distribuitori/colectori
  • Radiatoare pentru baie

 

Lista este mai lungă și acoperă foarte multe dintre nevoile instalațiilor tehnico-sanitate.

Vă spuneam că Ferro este în acest moment unul dintre cei mai mari producători de instalații și obiecte sanitare din Europa Centrală și de Est; însă, în ritmul în care cresc oferta, dar mai ales calitatea, aceste granite vor fi depășite foarte curând.

Sediul central și logistic este în Polonia, dar îi vom întâlni și în Republica Cehă, Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Letonia, Lituania, Croația…
Sunt buni și o spunem din experiența lucrului cu produsele lor și din relația cu clienții, pentru că au un raport genial între cost, funcționalitate și estetică.

Am spart gheața cu acest articol și de acum încolo vom încerca să vă mai facem cunoscuți și alți producători, alți parteneri cu care lucrăm în interesul nostru comun, pentru a ne îmbunătăți locuirea în casele noastre sau mediul în care lucrăm.

Deci, pariați pe Ferro!